Cheriest – toimitusehdot

Voimassa 29.9.2020 alkaen.

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Cheriest tmi, y-tunnus 2502330-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.cheriest.com kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Tuotteiden postitus tapahtuu noin 2 viikon kuluessa tilauksen tekemisen jälkeen. Tilaus toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla. Kulut toimituksesta riippuvat tilauksen kokonaiskoosta. Toimituksen kulut esitetään selkeästi ostoskori- ja kassasivulla.

Voit seurata lähetystä tilausseurantakoodin avulla, joka toimitetaan tilauksen lähetysvahvistuksessa.  Kuljetusyrityksen toimitusaika tilauksesta riippuu toimituspäivästä ja toimitustavasta.

 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Peruuttamisoikeus ei ole voimassa, koska tuote on yksilöllinen ja valmistettu tilaajan ohjeiden mukaan. Tarkista siis huolella kaiverruksen oikeinkirjoitus. Tarkoitus on kuitenkin, että voit huoletta tilata Cheriest -tuotteita. Jos tulet katumapäälle tilauksen tehdessäsi, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun: tai yhteydenottolomakkeen kautta. Peruutusoikeus päättyy, kun tilattu tuote on mennyt valmistukseen.

Mikäli havaitset tuotteessa valmistusvirheen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun tai yhteydenottolomakkeen kautta. Reklamaatio-oikeus on voimassa 30 vrk siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai sen on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet. Reklamaatiotapaukset katsotaan aina tapauskohtaisesti, sillä jokainen tuote on uniikki.

Reklamaatiotapauksissa virheellisestä tuotteesta tulee lähettää kuva-aineistoa. Liitä reklamaatioon mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero
  • Tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero

Palautusosoite:

Cheriest

PL 29, 40320 Jyväskylä

Kun reklamaatio on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, että pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla, palautamme maksun suoraan kortille.

 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tai yhteydenottolomakkeen kautta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös logistiikkakumppanille.

 

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.