Muistomerkki lemmikkisi mukaan

129,00  Sis. ALV 24%

Tähän muistolaattaan tehdään figuuri lemmikkisi kuvasta. Kuva lähetetään sähköpostilla ja se voi olla skannattu paperikuvasta tai digitaalinen kuva. Kuva piirretään, jonka jälkeen se lähetetään tilaajalle yhden kerran tarkistettavaksi ja tehdään mahdolliset muokkaukset. Tämä ei tule myyntiin yleisesti nettikaupan sivuille, vaan se on uniikki muistomerkki ja valmistetaan vain kerran.

Cheriest-lemmikkimuistomerkki on suunniteltu ulkokäyttöön ja sen voi laittaa lemmikkieläinhautausmaalle, omalle pihalle tai mökille.

Cheriest-lemmikkimuistomerkki kestää säänvaihteluita ja myös pakkasta hyvin. Valmistusmateriaalit ovat metallia ja ulkokäyttöön soveltuvaa muovia.

Muistomerkki on korkeimmalta kohdaltaan 55 cm korkea ja leveimmältä kohdalta 15 cm leveä. Muistomerkin laatta, johon lemmikin kuva ja kaiverrus tulee, on kooltaan 10 x 15 cm.

Tuote valmistetaan pääosin käsityönä Keski-Suomessa. Valmistustavan vuoksi jokainen valmistettu kappale on uniikki ja värit suuntaa-antavia.Kaikki tuotteet, sen osat ja kokoonpano ovat suomalaista työtä.

Taustan suuntaa-antavan värin voi katsoa gallerian kuvista, sävy voi poiketa gallerian kuvista
Valitse figuurin väri
Kirjoita teksti, jonka haluat laattaan, Max 10 merkkiä
Anna päivämäärät
Valitse fontti, jolla teksti tulee laattaan
Osasto: